Pepup-sellup.nl gebruikt cookies om website statistieken bij te houden. Meer weten? Akkoord en sluiten
Sluit
Home
Dit ben ik
Wie ben jij?
Werkwijze
Blog
Portfolio

Wie ben jij?

Een huis verkoopklaar maken; de een doet het liefst zo veel mogelijk zelf, de ander geeft graag alles uit handen. Wat voor type ben jij?

Ontdek welk pakket het beste bij jou past.

Ik besteed mijn tijd liever aan mijn gezin!
Heel begrijpelijk. Dat maak ik mogelijk met het onweerstaanbare Relax pakket. ’s Ochtends lever je bij mij de sleutel in en als je thuiskomt is het huis verkoopklaar. Maak direct een afspraak voor een Gratis Woninganalyse zodat jij leuke dingen kunt gaan plannen met je gezin. 

Ik ben een echte doe-het-zelf-er.
Dan is het DIY pakket iets voor jou. Je gaat dan zelf aan de slag met een op maat gemaakt adviesrapport. Daar bovenop krijg je de nodige checklists. Maak nu een afspraak voor een Gratis Woninganalyse zodat je snel aan de slag kunt.  

Ik doe alles op het laatste moment!
Volgende week is de bezichtiging al. Help! Geen nood, ik heb de oplossing voor je! Ik kom graag bij je langs om de prioriteiten te bespreken. Naderhand krijg je van mij een op maat gemaakt DIY adviesrapport en de nodige checklists zodat je rustig alles kunt afvinken. Maak direct een Belafspraak zodat je geen tijd verliest.

Mijn huis is al up-to-date maar ik wil net dat beetje extra.
Een ‘Touch of Sanne’ is dan een goede oplossing. Ik kom bij je langs voor een adviesgesprek en ga meteen aan de slag met verkoopstyling van de woning. Daarbij gebruik ik je eigen meubelen en accessoires. Denk er wel aan dat dit alleen mogelijk is als je woninginrichting en interieurstijl up-to-date is. Maak meteen een afspraak voor een Gratis Woninganalyse . Samen komen we er zeker uit! 

Met een beetje hulp red ik me wel.
Leuk, dan gaan we samen aan de slag om van jouw huis Het Perfecte Plaatje te maken. Vooraf loop ik samen met jou iedere ruimte door, zodat jij jouw huis fotoproof kunt maken. Daarna kom ik samen met een fotograaf nog eens langs, stylen we het af en leggen we alles zo mooi mogelijk vast. Plan nu een afspraak voor een Gratis Woninganalyse .
 

Ik ga voor perfectie.
Goed om te horen. Ik neem ook geen genoegen met minder. Afhankelijk van jouw wensen kun je voor Het Perfecte Plaatje kiezen of het Relax pakket. Ik kom graag bij je langs voor een Gratis Woninganalyse zodat we samen kunnen beslissen welk pakket het meest geschikt is. 

Ik heb geen tijd en energie om het zelf te doen.
Relax! Ik vind het namelijk geweldig om je huis verkoopklaar te maken. Geef mij de sleutel en ga dingen doen waar je wel energie van krijgt. Aan het einde van de dag is je huis verkoopklaar en jij hebt een leuke dag gehad. Het enige wat je nog moet doen is een afspraak maken voor een Gratis Woninganalyse .

Ik wil graag hulp want ik heb een lege woning te verkopen.
Uiteraard heb ik daar ook een oplossing voor. Ik heb genoeg voorraad om de hele woning te meubileren zodat we jouw woning optimaal kunnen presenteren. Plan gelijk een afspraak voor een Gratis Woninganalyse zodat ik kan komen kijken wat je allemaal nodig hebt en een waardevolle offerte voor je kan maken!

Ik geef graag alles uit handen.
Dan ben je bij mij aan het goede adres! In een dag maak ik je huis verkoopklaar zodat jij er verder geen omkijken meer naar hebt. Relaxt toch? Maak gauw een afspraak voor een Gratis Woninganalyse
 

Kom je er niet uit? Stuur mij gerust een bericht, samen komen we er zeker uit.