Pepup-sellup.nl gebruikt cookies om website statistieken bij te houden. Meer weten? Akkoord en sluiten
Sluit
Home
Dit ben ik
Wie ben jij?
Pakketten
Jij en ik
Contact

Jij en ik

Vijf redenen waarom jij en ik een match zijn!

Jij wilt:

  • Relaxt verhuizen.
  • Van kijkers kopers maken. 
  • Meer kunnen vragen dan de vraagprijs.
  • Meer dan voldoende onderhandelingsruimte.
  • Maximaal resultaat, geen gedoe.
  • Tijd, geld en frustratie besparen.   
  • Opvallen tussen de moordende concurrentie.
  • Geen weken werken aan je huis om het verkoopklaar te maken.

Dan slaan we de handen ineen voor een win-win-win situatie.

 

1. Mijn passie voor huis en interieur maakt mij betrokken. Ik ga voor niets minder dan perfectie, daar kun je van op aan.

2. Een woning verkopen gaat gepaard met emoties. Door mijn verhuiservaring (maar liefst 16 keer) weet ik wat je doormaakt en kan ik je hier goed in bij staan.

3. Ik bespaar je een hoop tijd, geld en frustratie door mijn vermogen om objectief naar jouw woning te kijken. Ik adviseer alleen dat wat jouw woning echt nodig heeft. Daarbij ben ik kritisch en transparant.

4. Natuurlijk wil jij zo snel mogelijk je huis verkocht hebben tegen een goede prijs. Ik help je daarbij met een optimale woningpresentatie. Zo creëer ik meerwaarde wat een positief effect heeft op de woningwaarde en verkoopsnelheid van jouw woning.

5. Jij wilt waar voor je geld zonder onnodige uitgaven. Dat begrijp ik heel goed. Met een beperkt budget en met gebruik van aanwezig meubilair creëer ik een sfeer met behulp van indeling, kleur, materiaal en accessoires. Het is aan jou de keus of je de noodzakelijke accessoires huurt of overneemt.

Ja, ik wil een afspraak maken voor een Gratis Woninganalyse .

Vergeet je cadeautje niet!

Ontvang GRATIS 10 Top Tips om van kijkers kopers te maken: