Pepup-sellup.nl gebruikt cookies om website statistieken bij te houden. Meer weten? Akkoord en sluiten
Sluit
Home
Dit ben ik
Wie ben jij?
Pakketten
Jij en ik
Contact

Maak van kijkers kopers

Direct een goede indruk achter laten op Funda is een must. In 3 seconde vormt een kijker een beeld van jouw huis en beslissen ze of het huis ‘de moeite waard’ is om te bezichtigen. Hoe meer kijkers, hoe groter de kans op een goed bod. Ik heb [19 Geheime Trucs] voor je klaar staan waarmee jij van kijkers kopers maakt. (#7 zal je verbazen)

Verhuizen? In 5 stappen verkoopklaar!

De knoop is doorgehakt, jullie gaan verhuizen! Voor het zover is moeten er nog 1001 dingen gebeuren. Je bent alvast begonnen met opruimen en inpakken. Voor je de makelaar belt wil je de plinten nog even leggen.

  • Je wilt niet weken tussen de verhuisdozen zitten, laat staan maanden.
  • Je wilt je huis tegen een zo goed mogelijk prijs verkopen, het liefst een beetje meer.

Ondertussen...

...gaan de dagelijkse dingen gewoon door; werken, de kinderen naar school brengen, sporten etc. Je ziet op tegen de bezichtigingen en je hoopt dat je huis snel verkocht wordt. Daarna komt de verhuizing nog. Je hoofd loopt over en je weet niet waar je moet beginnen met alle klussen. De blijdschap van een nieuw huis verdwijnt helaas naar de achtergrond. Je vraagt je af hoe je het allemaal moet organiseren. Was het maar voorbij. Kortom: stress.

7 manieren waarmee jij deze stress kunt voorkomen:

  • Relaxt verhuizen.
  • Van kijkers kopers maken. 
  • Meer dan een goed bod voor je huis.
  • Meer dan voldoende onderhandelingsruimte.
  • Maximaal resultaat, geen gedoe.
  • Tijd, geld en frustratie besparen.   
  • Opvallen tussen de moordende concurrentie.
  • Geen weken tussen de verhuisdozen zitten.

Ik help jou deze resultaten te behalen! 

Als vastgoedstylist leer ik jou hoe je je huis verkoopklaar maakt in 5 stappen! Zo ben je niet weken bezig, houdt je overzicht en voorkom je onnodige stress. 

Je huis verkoopklaar maken vergt tijd, geld en energie. Drie dingen die je eigenlijk niet meer in je huis wilt stoppen. Je gaat immers toch weg. Eerlijk is eerlijk, niets doen levert je niets op. Dus als je resultaat wilt behalen moet je je handen uit de mouwen steken. 

4 unieke pakketten

Het goede nieuws is dat je dit niet alleen hoeft te doen! Ik help jou namelijk om deze resultaten te behalen. Ik heb vier unieke pakketten ontwikkeld die dit mogelijk maken. Ontdek hier welk pakket het beste bij jou past.


Stuur mij #19 Geheime trucs!Deze gezinnen gingen u voor

“Ik heb Sanne ingeschakeld voor last minute verkoopstyling advies. Ze was erg flexibel en kon meteen de volgende dag komen. In 1,5 uur hebben we doelgericht onze volledige woning doorlopen en kreeg ik praktische adviezen waarmee ik zelf aan de slag kon. Daarna heeft ze geholpen om de prioriteiten in kaart te brengen. Nadat ik het advies heb opgevolgd en de makelaar het resultaat zag hebben we besloten de vraagprijs te verhogen met €10.000. Het advies was de investering dus absoluut waard. Bij een volgende verhuizing zal ik zeker gebruik maken van het ‘Relax’ pakket gezien er toch veel op je af komt bij het verkopen van een huis naast het runnen van een gezin en eigen bedrijf”.

Marjon, Marco & kids Heerenveen

“We hadden niet verwacht dat we zoveel tips en adviezen zouden krijgen van Sanne. Algemene tips maar ook zeer gedetailleerde adviezen over de slaapkamers van de kinderen bijvoorbeeld. Daarnaast dacht Sanne goed mee over de mogelijkheden om het huis nog beter tot haar recht te laten komen. Door haar adviezen hebben we zelf ook inspiratie opgedaan hoe we ons nieuwe huis gaan inrichten. Er is een hoop werk te verzetten maar het is absoluut de moeite waard”.

Jan Willen, Maris & kids Groningen

Sanne is een enthousiaste en optimistische vakvrouw. In een korte tijd kreeg ik enorm veel adviezen waarmee ik aan de slag ben gegaan. Ik vond het ontzettend leuk om te leren hoe ik door de ogen van potentiele kopers kan kijken naar mijn huis. Als je zelf lange tijd ergens woont is het lastig om objectief te zijn, Sanne kan dit erg goed. Hier ben ik haar erg dankbaar voor en heb ik meer vertrouwen gekregen in een goede verkoop”.

Rianne & kids Hornhuizen

Noot: Rianne haar vertrouwen werd beloond. Eerder stond haar huis twee jaar te koop, zonder resultaat. Nu is haar huis verkocht binnen 2 weken!